Nästa vecka är det julavslutning på torsdag. Vi ses som vanligt i klassrummet kl.08:00. Vi går i ett fackeltåg mot Krokeks kyrka tillsammans med de andra klasserna. Efter julavslutningen så går vi tillbaka till vår hemklassrum och fikar. Skoldagen slutar kl.10.00. Eleverna får ett kuvert med sina betyg som är adresserat till vårdnadshavare och som då ska öppnas hemma av vårdnadshavare. Vi har pratat om detta i klasserna.

Onsdag nästa vecka vill vi ha en mysig dag tillsammans i våra klasser. Därför kommer idrotten att utebli men vi har moderna språk som vanligt sista lektionen. Förmiddagen kommer vi att julpyssla, städa i våra klassrum och strax innan lunch och eftermiddag tittar vi på mysig julfilm tillsammans. Vi har bestämt att om man vill får man gärna ta med lite godis/chips/popcorn för max 20 kronor och även en dryck (festis eller bubbelvatten) som vi förtär under filmen. Läsk och energidryck får ej medtas! Tänk även på att det måste vara nötfritt pga allergier!

Glöm inte att ta med en tom och tvättad glasburk om man vill göra en ljuslykta på onsdag. Har man fler så ta gärna med ifall en kompis har glömt eller om man vill göra fler lyktor. Det kanske blir en fin julklapp till någon…?

Vår idrottslärare Julia som har klasserna A och B har informerat eleverna om att hon slutar på skolan efter jul. Det finns en lösning till vårterminen som ännu inte är presenterad för oss. Mer info kommer.

Julavslutning 19/12

Studiedag 7/1

Vårterminen startar 8/1 kl 08:00 i hemklassrummet.

Svenska: I svenskan har vi påbörjat att skriva en berättande text om en äventyrsresa. Vart bär resan av? Vi gör en tidning tillsammans av våra resor när vi är klara.

So: Vi jobbar med våra Europaböcker och fortsätter med det även i vår.

Detta blir höstterminens sista veckobrev och vi vill passa på att tacka för en lärorik och rolig hösttermin tillsammans!

Från oss alla i lag 6 önskar vi Er alla vårdnadshavare och barn en riktigt God jul och Gott nytt år!